Smykové výztuže proti protlačení u sloupů »

Schöck Bole®

Bodově podepřené stropní desky s rovnou podhledovou plochou mají v průmyslových a komerčních stavbách mnohé přednosti, protože umožňují zcela variabilní dispoziční řešení pomocí lehkých příček, snižují spotřebu bednění a výztuže.
Usnadňují provádění stavebních prací v podstropním prostoru a dovolují úplné využití světlé výšky podlaží.

Pro navrhování je vytvořen software od výrobce a je volně ke stažení.

09/09_132_01-Schock-Bole


Schöck Bole® - typ OZaslat ceny tohoto výrobku »

Výztuž proti protlačení Schöck Bole® typ O se osazuje po položení spodní a horní výztuže stropní desky. Tento způsob zabudování je vhodný především pro desky do tloušťky 300 mm a střední stupeň vyztužení.
Výrobek se dodává jako komplet a pro jeho montáž nejsou nutné žádné další komponenty. Prvky Schöck Bole® typ O jsou vhodné pro zabudování na stavbě.

09/09_132_02-Schock-Bole_typ-O


Schöck Bole® - typ UZaslat ceny tohoto výrobku »

Výztuž proti protlačení Schöck Bole® typ U se osazuje před položením spodní výztuže. Součástí dodávky jsou i praktické distanční podložky, které lze snadno nasadit na trnové sestavy.
Výztuž proti protlačení Schöck Bole® typ U je vhodná pro použití v panelárnách a pro stropní či základové desky velkých tlouštěk.

09/09_132_03-Schock-Bole_typ-U


Schöck Bole® - typ FZaslat ceny tohoto výrobku »

Prvky Schöck Bole® typ F jsou určeny pro prefabrikaci a byly vyvinuty ve vzájemné spolupráci s panelárnami. Po položení výztuže lze jednotlivé trny jednoduše vsadit na určená místa do předem osazených pozičních lišt.
To umožňuje také automatizovanou pokládku výztuže. Prvky Schöck Bole® typ F jsou optimálně přizpůsobeny pro betonáž filigránových desek v panelárnách.

09/09_132_04-Schock-Bole_typ-F

09/09_132_05-Schock-Bole



priklad